Nagy Alkioné Klára

Nagy Alkioné Klára

Nagy Alkioné Klára

Okleveles pszichológus, gyermekpszichológus


Amivel hozzám fordulhat:

  • Aktuális élethelyzeti nehézségek
  • Önértékeléssel kapcsolatos nehézségek
  • Szorongás- és stresszkezelés
  • Konfliktuskezelés
  • Nevelési tanácsadás
  • Tanulási, motivációs nehézségek, pályaválasztási kérdések

Bemutatkozás

Pszichológusként elsődleges célom egy olyan elfogadó közeget teremteni, ahol klienseim biztonságban érezhetik magukat, ahol nyugodtan megoszthatják az őket visszatartó problémákat, félelmeket, megakadásokat és ahol közös munkával legyőzhetik ezeket. Ennek érdekében, amire tőlem számítani lehet, az a: feltétel nélküli elfogadás, az empátia, a teljes odafigyelés és a bizalom

Pszichológusi munkám során számtalan gyermekkori és gyermeknevelési problémával foglalkoztam, illetve rengeteg szülő és kolléga is megkeresett őket érintő kérdésekkel és nehézségekkel. Ennélfogva több korosztállyal és sokféle megakadással dolgoztam pszichológusi pályám alatt. 

Úgy gondolom, hogy mindenkiben rengeteg erőforrás rejlik, viszont nem mindig könnyű ezeket felismerni és sokszor nem tudjuk, hogyan használjuk ki őket céljaink elérésére, ezért a tanácsadások során, a klienseim erősségeire koncentrálva szeretnék egy olyan „eszköztárat” kiépíteni, amivel később is könnyebben tudnak majd átjutni az eléjük kerülő akadályokon.

Tanulmányok

Okleveles pszichológus- Fejlődés- és klinikai gyermekpszichológia specializáció (ELTE)

Viselkedés elemző (ELTE)

Konzultáció módja

Online vagy személyesen

Beszélt nyelvek

magyar és angol