Stekler Kamilla

Stekler Kamilla

Stekler Kamilla

Okleveles pszichológus, gyermekpszichológus


Amivel hozzám fordulhat:

  • Általános önismeret, családi kapcsolatok, életvezetési tanácsadás
  • Stressz- és konfliktuskezelés
  • Gyermekpszichológia: sajátos nevelési igényű kisiskolások, iskolai nehézségek (motiváció, beilleszkedés, tanulás)
  • Nevelési tanácsadás: iskolai problémák kezelése (szülők számára)
  • Munkahelyi nehézségek, karriertanácsadás
  • Sportkarrier-beli kérdések, elakadások
  • Étkezési problémák: evészavar, életmóddal kapcsolatos elbizonytalanodások, megküzdés

Bemutatkozás

Fontosnak tartom, hogy klienseim azt érezzék, bátran fordulhatnak hozzám az élet aprónak és természetesnek tűnő nehézségeivel, elakadásaival is, hiszen a támogatás lerövidítheti és megkönnyítheti a megoldáshoz vezető utat.

Pszichológusi tapasztalatom révén egyaránt foglalkozom gyermekek és felnőttek támogatásával, az iskolai és munkahelyi problémák, pálya- és karriertanácsadás mellett pedig általános életvezetési kérdésekkel is fordulhatnak hozzám; már kisiskolás kortól.

Élsportolói múltamnak köszönhetően nagy jelentőséget tulajdonítok a sportolók mentális felkészültségének, ezzel karöltve pedig annak, hogy a már-már divatos egészséges életmód és modern étkezési szokások által gyakorolt pszichés hatásokról tabuk és sztereotípiák nélkül beszéljünk – nemcsak sportolók, hanem az egész társadalom körében.

Tanulmányok

Okleveles Pszichológus- ELTE

Viselkedéselemző- ELTE

Szakmai tapasztalat

Felnőttekkel legfőképp munkapszichológiai területen dolgoztam, a csapatépítés, stressz- és konfliktuskezelés, valamint időmenedzsment területére fókuszálva. A kisiskolás korosztályt iskolai nehézségek, a serdülőket pedig jellegzetes, ugyanakkor sajátos és szerteágazó problémáik mentén segítem.

Versenysportolói pályám orientált a sportpszichológia felé, amely ötvözi a klasszikus karriertanácsadást, a motivációs és stresszkezelési módszereket, valamint a csoportban való együttműködés szociálpszichológiáját. A sporthoz szorosan kapcsolódik az egészséges életmód és táplálkozás témaköre, amely nemcsak a sportolók, de a civil emberek számára is útvesztőt jelenthet – így fontosnak tartom, hogy foglalkozzunk ezekkel a kérdésekkel.

Konzultáció módja

Online vagy személyesen

Beszélt nyelvek/konzultáció nyelve

Magyar, angol